SPOT Profil til virksomheder

Med vores nye og revolutionerende SPOT-profil får dine medarbejdere en dybdegående vurdering af deres aktuelle sundhedstilstand og potentielle risici forbundet med den nuværende livsstil.

En fuld SPOT-profil tager kun 30 minutter pr. medarbejder og det er tid, der er godt investeret i dine medarbejderes sundhed og velvære!

En investering i vores SPOT-profil har flere fordele:

 • Du investerer i dit arbejdsmiljø, hvilket direkte bidrager til din virksomheds succes.
 • SPOT-profilen tilbyder en standardiseret sundhedsvurdering, der er tilgængelig for alle medarbejdere.
 • Ingen forvirring over valg af forskellige undersøgelser. Alle medarbejdere gennemgår den samme omfattende undersøgelse. Hvis mindst 30 medarbejdere fra din virksomhed har fået en SPOT-profil, kan I vælge at få en evalueringsrapport (anonymiseret)
 • Vi kommer ud til din virksomhed og udfører SPOT-profiler, det kræver kun et minimum på 8 medarbejdere.

En fuld SPOT-profil inkluderer følgende undersøgelser:

✓ Blodtryk og puls ✓ Saturation/iltmætning i blodet ✓ Vægt, højde og BMI ✓ Fedtprocent ✓ Muskelprocent ✓ Væskeprocent ✓ Knogleprocent ✓ Taljemål ✓ Lungefunktionsundersøgelse/Spirometri ✓ Urinanalyse, herunder leukocytter, nitrit, protein, pH, blod, ketoner og glukose ✓ Blodsukker ✓ Kolesterol ✓ Hæmoglobin/Blodprocent

Derudover inkluderer SPOT-profilen en personlig livsstilssamtale, en risikoanalyse for livsstilsrelaterede sygdomme som hjerte-kar-sygdom og diabetes, samt en personlig handlingsplan for den enkelte medarbejder.

 • Med over 20 års erfaring i branchen og mange tusinder af sundhedstjek, har vi unik indsigt i den enkelte medarbejders sundhed og håndtering af de problemer den enkelte måtte have.
 • Vi kan pinpointe risici hos den enkelte, og herved omstrukturere og hjælpe den enkelte. Det er vores spidskompetence og det, der adskiller os fra at være et sundhedstjek der bare vinges af. Vi har omsorgen og professionalismen med hele vejen.
 • Sundhedstjek hos Dacura varetages KUN af autoriserede sygeplejersker.
 • Vi foretager altid opfølgning på sundhedsproblematikker hos den enkelte medarbejder.

Vi er også nysgerrige på jeres virksomhed

Lad os spørge jer:

 • Hvad er jeres erfaringer med sundhedstjek? Måske har I prøvet det tidligere, måske er det første gang, og måske ved I, at det er ved at være tid igen, eller at få søsat det lovpligtige sundhedstjek i virksomheden
 • Hvilke udfordringer har det tidligere givet i forhold til planlægning, tid, antal, logistik , lokaler, ansvarshavende osv?
 • Har I udfordringer på arbejdspladsen lige nu? Det kan eksempelvis være sygefravær, øget udskiftning af medarbejdere, fejl/mangler i varer/produktion og så videre.
 • Kender I til, og har I opmærksomheden på lovgivningen ift lovpligtige sundhedstjek?

Måske har I selv lavet tiltag i forhold til jeres udfordringer. Og måske har det virket. Men det kan også være, at I vil have større udbytte, styrke jeres virksomhed og har brug for hjælp hertil.

Hvad får jeres virksomhed i udbytte:

 • I får en unik indsigt i jeres medarbejderes trivsel, højner deres sundhed ved at have fokus på forebyggelse
 • I har fokus på det udbytte jeres virksomhed laver/producerer, samtidig med at I får tilbudt en sundhedstjek-ordning til alle medarbejderne
 • Alt udstyr i klinikken er godkendt klinik- og diagnoseudstyr
 • Alle journaler er GDPR godkendt og i lukket krypteret system.

Husk, at hvis det er første gang virksomheden tilbyder lovpligtige tjek, skal der indgives besked herom til Arbejdstilsynet 4 uger før. Når antal af aftalte sundhedstjek er gennemført, afrapporteres der til Arbejdstilsynet herom, hvis det er aktuelt ift lovpligtige nat- sundhedstjek.

Lovpligtige sundhedstjek: Læs vejledning

Samlet rapport til virksomheden:

Vi tilbyder også en omfattende rapport og evaluering til virksomheder baseret på gennemførte SPOT-profiler. Rapporten kan kun bestilles, når der er bestilt mere end 30 SPOT-profiler for at sikre anonymiteten. Rapporten indeholder information om medarbejdernes fysiske og mentale sundhedstilstand samt eventuelle forslag fra medarbejderne til, hvordan virksomheden kan hjælpe med at forbedre sundheden på arbejdspladsen. Dacura bidrager også med forslag til, hvordan virksomheden kan fremme sundheden blandt medarbejderne. Vi har samarbejde med andre behandlere og henviser naturligvis gerne videre.

Prisen for rapporten er DKK 2000 ex moms, og den bestilles inden opstarten af SPOT-profilerne.

Kontakt Dacura for et tilbud til netop jeres virksomhed på info@dacura.dk.

Når prisen er under DKK 1300 pr. medarbejder, kan virksomheder opnå fuld fradragsret for sundhedstjek.